​Professionel vejledning til hunde og deres ejere

​Kvalitetstid til netop din hund

Hundeadfærdsspecialist fra Langhorns Hundecenter

​Der kan være mange grunde til at opsøge en hundeadfærdsspecialist. Det kan være, at din hund ikke kan finde ud af at være alene. Det kan være, at den gør eller piber eller måske ødelægger ting. Det kan også være, at den ikke er renlig endnu, eller at den opfører sig aggressivt over for andre hunde eller over for mennesker.

Der kan være mange forskellige grunde til, at hunde opfører sig, som de gør. Hos Langhorns Hundecenter i Skodsbøl i Sønderjylland, nær Sønderborg på Als, ser jeg som hundeadfærdsspecialist, altid på, hvordan den enkelte hund er, og hvad der er dens specifikke problem.

PROFESSIONEL HUNDEADFÆRDSSPECIALIST GIVER GODE RESULTATER

​Langhorns Hundecenter i Sønderjylland er drevet af Sandie Langhorn Johansen, der er uddannet hundeadfærdsspecialist. Hun har mange års erfaring med at arbejde med hunde og har stor forstand på, hvorfor hunde handler, som de gør.

Når du kontakter Langhorns Hundecenter for at få hjælp, skal du udfylde et spørgeskema, så vi kan få et bedre overblik over, hvilke problemer du/i har med jeres hund. Derefter laver vi en plan for, hvordan det videre forløb skal foregå.

ALTID VELKOMMEN TIL AT STILLE SPØRGSMÅL

​I Langhorns Hundecenter har vi stor forståelse for, at der kan være mange usikkerheder og spørgsmål forbundet med at skulle have din hund til en hundeadfærdsspecialist. Du har selvfølgelig mulighed for at kontakte mig og booke en tid og få et spørgeskema tilsendt, men du er også altid velkommen til at kontakte mig for at stille spørgsmål, inden du/i booker en tid til hundeadfærdsspecialist. I kan kontakte mig på 27 63 06 28.

Når i så har ringet til mig vil jeg derefter sende et spørgerskema ud der skal udfyldes og sendes tilbage. Og så vil vi aftale en dag /dato hvor jeg kan komme ud til jer.​

Pris kr.​​ 1200,- inkl. 1 enetime.

​For yderligere information kontakt mig via mail

info@langhornshundecenter.dk

Mvh Sandie langhornshundecenter

Er behovet ikke en hundetræner, eller adfærdsspecialist, men måske bare pasning i din/jeres ferie? Jeg hjælper dig også med professionel hundepasning, se mere om vores hundepension her.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Facebook

​Langhorns Hundecenter  |  Telefon: 27 63 06 28  |  Mail: info@langhornshundecenter.dk  |  Adresse: Lerbækvej 6, 6310 Broager