​Professionel vejledning til hunde og deres ejere

​Kvalitetstid til netop din hund

Info om Holdtræning

Er i FFf'

Hvalpeholdet

Vi gemmegåer helt basale øvelser, hvor du/i får gode redskaber til at kunne opbygge, og vedligholde et positiv lederskab til din hvalp, via bløde metoder. Vi starter altid med fri leg, hvilket der vil give din hvalp, en masse selvtidlid, et bedre hundesprog, samt lære at omgås andre hunde.

Derefter træner vi med små kedepauser imellem, da hvalpe ikke kan koncentrere sig længe af gangen. Hvalpetræning henvender sig til alle hvalpe, fra de er 8 uger (såfremt hvalpen har fået sin første vacine) indtil de er 6 - 9 mdr. afhængig af race og individ.

Træning vare ialt på 60 min pr. gang der vil være plads til min. 4 - max 8 hunde pr. hold (efter at have gennemført dette kursus, har man mulighed for at starte på holdet for hvalpeforstætter.

Der vil komme en aften hvor vi holder en teori aften udover de 6 trænings gange, for at give hund og ejer det bedst muligt udgangspunkt og indsigt i, hvordan hunden fungerer, bla. hundesprog/signaler, en smule racekendskab, lidt om udviklingsfaser, lidt om Foder, Motion og samt vores indlæringspricipper og hvorfor vi arbejder med hunden som vi gør. (Terori vil forgå sammen med kursisterne fra unghunde/begynderholdet)

hvalpetræning er 6 X 60 min, teori er ca 2 timer uden hund.

Tilmelding via sms, telefon eller mail er nødvendigt for at optages på et hold.

Se under træningstider/tilmelding

Betaling: betales kontant på første træningsgang (så kom gerne 5 min før den dag) betaling er bindende, dvs hvis hund eller ejer en dag ikke kan deltage i træningen, refunderes pengene ikke. og gives ikke ekstre timer.​

Unghunde/begynderholdet

På dette hold gemmengåer vi de basale øvelser, hvor du/i får gode redskaber til at kunne opbygge, og vedligeholde et positivt lederskab til din hund via bløde metoder. Vi starter hvis muligt altid med fri leg, hvilket vil give din hund, en masse selvtidlid, et bedre "hundesprog" og lære at omgås andre hunde.

Unghunde/begynderholdet henvender sig fra 6 mdr. og op efter, afhængig af race og individ. Træning vare ialt 60 min pr. gang og der vil være plads til min 4 - max 8 hunde pr. hold (efter at have gennemført dette kursus, har du/i mulighed for at starte på holdet for hvalpe forsætter eller letøvede)

Der vil komme en aften hvor vi holder teori aften, udover de 6 trænings gange, for at give hund og ejer bedst muligt udgangspunkt og indsigt i, hvordan hunden fungerer, bla. hundesprog/signaler, en smule racekenskab, lidt om udviklingsfaser, lidt om foder, motion og samt indlæringspricipper og hvorfor vi arbejder med hundene som vi gør. (Teori vil forgå sammen med kursisterne fra hvalpe hold)

unghunde/begynderholdet er 6 X 60 min, teori er ca. 2 timer uden hund.

Tilmelding via sms, telefon eller mail er nødvendigt for at optages på et hold.

Se under Træningstider/Tilmeldinger.

Betaling: betales kontant på første træningsgang ( så kom gerne 5 min den dag) betalingen er bindende, dvs. hvis hund eller ejer en dag ikke kan deltage i træning, refunderes pengene ikke og der gives ikke ekstre timer.

HVALPEFORSÆTTER HOLDET

Som hvalpeforsætter starter vi så vidt muligt med fri leg, da det vil give en masse selvtidlid, et bedre "hundesprog" og at de lære at omgås andre hunde. 

Og på hvalpe forstætter holdet vil vi gemmengå de øvelser i allerede kender som øjenkontakt, sit, dæk, plads osv.men vil øge sværhedsgraden, samt vil vi lære nogle sjove øvelser.

Hvalpeforsætter holdet vil hevender sig til hvalpe som har gået på hvalpe hold og unghunde/begynder holdet hos os. Træningen vil vare 60 min pr. gang. Der vil være plads til min 4 -max 8 hunde pr. hold (efter at have gennemført dette kursus, har du/i mulighed for at starte på holdet for letøvede eller øvet)

Der vil komme en aften, hvor vi holder teori aften udover de 6 træningsgange for at give hund og ejer bedst muligt udgangspunkt i hundens hvalpeforsætter er 6 X 60 min, teori er ca to timer uden hund.

Tilmelding via sms, telefon eller mail er nødvendigt for at optages på et hold

Se under træningtider/ Tilmelding.

Betaling: betales kontant på første træningsgang (så kom gerne 5 min før den dag) betalingen er bindende, dvs. hvis hund og ejer en dag ikke kan deltage i træningen, refunderes pengene ikke og der gives ikke ekstre timer.

Letøvede holdet

På letøvede starter vi med fri leg hvis det er muligt.

samtidig vil vi træne nogle øvelser i allerede kender som ex. sit, dæk, stå, plads, lineføring i fri line osv. vi vil øge sværhedsgraden samt vil jeg yderlig sidde forstyrrelser på og der vil selvfølgelig også kommer nogle nye øvelser.

Letøvede holdet henvender sig til unghunde/begynderholdet og hvalpeforsætter holdet ved os og alt afhængig af race og individ.

Træning vil vare 60 min pr. gang der vil være plads til min 4 - max 8 hunde pr. hold (efter at have gennemført dette kursus har i mulighed for at starte på holdet for øvet, der tages dog forbehold for, at det er individuel om hunden er klar til næste niveau.

Der vil komme en aften, hvor vi holder teori aften udover de 6 træningsgange for at give hund og ejer udgangspunkt i aktivering/stimulering, lederskab (ansvar/konsekvent) samt alene hjemme problemer.

letøvede er 6 X 60 min, teori er ca 2 timer uden hund.

Tilmelding via sms, telefon eller mail er nødvendigt for at optages på et hold.

Se under Træningstider/Tilmelding.

Betaling: betales kontant på første træningsdag, ( så kom gerne 5 min før den dag) betalingen er bindende, dvs. hvis hund og ejer en dag ikke kan deltage i træningen, refunderes pengene ikke og der gives ikke ekstre timer.

Øvede holdet

På øvede starte vi evt med fri leg eller afslutter med det hvis det muligt.

Vi vil i træning på øvede gå ind og se på hver hund hvad den kan og hvad vi mere kan bygge på og øge sværhedsgraden yderelig alt efter race og individ og vil køre nogle nye øvelser på.

Øvede henvender sig til alle hunde der har gået på holdet for letøvede ved os.

Træning vare 6 x 60 min pr. gang der vil være plads til min 4 - max 8 hunde pr. hold.

Teorien vil forgå sådan at i kan spørger om råd til træning eller andre træningsproblemer.

Tilmelding via sms, telefon eller mail er nødvendigt for at optages på et hold

Se under træningstider/Tilmelding.

Betaling: Betales kontant på første træningsdag (så kom gerne 5 min før den dag) betalingen er bindene, dvs. hvis hund og ejer ikke kan deltage i træningen, refundres pengene ikke og der gives ikke ekstre timer.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Facebook

​Langhorns Hundecenter  |  Telefon: 27 63 06 28  |  Mail: info@langhornshundecenter.dk  |  Adresse: Lerbækvej 6, 6310 Broager