​Professionel vejledning til hunde og deres ejere

​Kvalitetstid til netop din hund

Soft Agility

løbende holdstart

Der vil også være undervisning i spor og fremadsendelse. se under træningstider: om tirsdagen.

Hvad er Soft agility?

Soft agilty er en hundesport som ligger stor vægt på sikkerheden for netop din hund da det er mere skånsom for hunden og blidere da forhindringerne er laver og breder samt der vil være opvarmning inden og efter træningen og det vil ikke handler om hastighed. Det går ud på et godt samarbejde med din hund og i vil skulle passere en del forhindringer samt lære hver enkelt forhindring at kende. Langhorns Hundecenter siger at træningen i soft agility er udlukkende brug af positive forstærkninger samt bløde metoder.

Det sjove ved Soft agility er at hundene - når de forstår hvad meningen er - og kan klare banen, vil de blive rigtige gode til at aflæse og reagere på førerens kropssprog.

Formålet med soft agility er at kunne aktivere hunden på en god måde og bygge en god kontakt op til hinanden. Samtidig er det en sjov sport for begge partner og så giver det hunden mere selvtidlid og den bliver brugt både fysisk og mentalt.

​Vi vil da på et sener tidspunkt holde for sjov en lille konkurrence om hvem der klare banen bedst, men det vil ikke forgå på tid men at kunne sende sin hund igemmen banen bedst.

Soft agility er for alle racer, men hunden skal dog være fyldt 1 år, Langhorns Hundecenter siger at hvis man har en hund der er yngre end det og tænker øv det ville vi da gerne havde været med til. så kom og start op med lydigheds træning ved Langhorns Hundecenter og få bygget en god kontakt op til din hund.
så er du klar til soft agility når hunden har det rigtige alder.

Banen er godkendt af Dyrlæge Lars Kjær fra gråsten/Sønderborg dyrehospital. Da banen er bygget til Soft Agility kan den bruges af alle racer og størrelser samt til genoptræning af hunde siger Dyrlæge Lars Kjær.

Banen er sponseret af Stark sønderborg.

For mere info ring eller send en mail.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Facebook

​Langhorns Hundecenter  |  Telefon: 27 63 06 28  |  Mail: info@langhornshundecenter.dk  |  Adresse: Lerbækvej 6, 6310 Broager